Sopsortera

Igår var jag och handlade på vägen hem. Sen åt jag och fixade lite hemma. Bland annat så tog jag de 2, som svällt till 3, kassarna med papper, plast, papp, batteri, glas och annat och gick till vår återvinningsstuga. Jag lägger alla tidningar och reklamblad i en papperskasse, och allt annat i en annan. Men, nu igen, så var den med ”övrigt” överfull, så jag fick ta ytterligare 1 kasse och lägga hälften i. Och sen stå och kasta allt i respektive kärl i stugan. Skittråkigt! Det är väl därför jag går dit så sällan, och det sväller över alla breddar innan jag tar tag i det.

Jag borde så klart gå med det innan övrigtkassen är full och sedan överfull. För i hörnet som kassarna står ser det ju inte klokt ut! Det är ju inte så snyggt med de där 2 kassarna till att börja med. Men, när åtminstone den ena, är så full att det mer ser ut som en hög med kartonger och skräp så är det ännu mindre fint! Ja, ja, vad gör man inte för miljön? Och jag får väl erkänna att sent ska syndaren vakna, för jag har länge struntat i att sortera så noga. Just för att jag inte har någon bra plats för att förvara det. Men så har samvetet sagt ifrån, så nu får estetiken stryka på foten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s