Ärtsoppa med varm punch

Kärran och Leffe hade verkligen ordnat så fint igår! Vi var nog 30-40 personer i alla åldrar. Först fick vi glögg med russin och mandel när vi kom. Stod och pratade en stund med Lisa, som bor på samma gård som jag. Hon och Kärran är barndomskompisar.

Sen fick vi ärtsoppa med punch och smörgås. Som tur var så hade de även en annan grönsakssoppa som jag valde. Ärtsoppa är inte riktigt min grej… Satt och pratade med Lisa och en annan kvinna som jobbade som vårdlärare och hade ensamkommande flyktingpojkar i klassen. Så intressant!

Efter maten fick vi kaffe och kakor. Så himla gott och trevligt!

Jag gick dock hem hyfsat tidigt för idag börjar jag jobba redan 6.45… Gäsp!! Jag behövde jobba över och valde (själv!!) att börja tidigare i stället för att stanna kvar i eftermiddag. Ville hellre få komma hem tidigt. Men när klockradion skrällde igång undrade jag om jag var tillfälligt sinneaförvirrad när jag bestämde det!

Å andra sidan så är jag ju faktiskt lika trött när jag ska upp 1 timme senare. Och nu är jag i alla fall på väg!

Ha en bra fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s