Slö, slapp och nöjd

Kvällen igår spenderades i framstupa sidoläge, typ. Eller i alla fall liggandes. I soffan med TV:n på. Det var fasiken inte ens nåt bra att se och varför jag inte letade upp nåt på Viaplay, det vet jag inte…. Skönt var det hur som helst att inte göra ett skvatt!! Eller, jag bäddade i och för sig rent i sängen. M skrattar åt mig, för ofta så river jag ur lakanen, tvättar och tumlar dem och sen bäddar jag med samma igen. Och så gjorde jag även igår. Dels så gillar jag mitt nya påslakan-set med gröna blad. Och så slipper jag vika rena lakan! Win win, liksom!

Inatt har jag drömt en massa. Minns inte exakt vad, men jag har liksom kämpat. Inte varit på jobbet, men fått jobba hårt med saker. Så när jag vaknat till några gånger under natten så har jag liksom känt mig helt slut. Visst är det konstigt det där, att en känsla man haft i en dröm, hänger kvar när man vaknar? Fast man inte ens minns drömmen, så har man den där känslan kvar i kroppen. Har ni oxå varit med om det?

Nu sitter jag i alla fall i myskläder vid frukostbordet och har ätit mina avokadomackor och läst bloggar. Usch, jag blev så förbaskad när jag läste vad Magdalena Graaf skrev!! En gammal dam som blivit lurad. Hur kan man?? Efter kräket, bara!

2 reaktioner på ”Slö, slapp och nöjd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s