Sovmorgon

Idag börjar jag jobba först 9.45, så klockradion skrällde igång 7.30. Och för en gångs skull drog jag mig bara en liten stund. Så jag kom upp och har hunnit äta frukost i adventsstakens sken. Mysigt!!

Jag slets mellan att ställa klockan lite senare och få längre sovmorgon, eller att hinna sitta och äta frukost hemma. Frukosten vann!

Åh, just det! Det glömde jag berätta igår! Igår morse så utbrast min chef plötsligt:  -Oh, du är ju bäst av alla!!

Nu var det en grej vi alla hade gjort, och som jag lyckats göra flest av. Men jag valde att tolka det rent allmänt! He he !! Man är ju aldrig bättre än sin senaste bedrift, men jag tänker att i vissa fall får man ha fri tolkning! Chefen sa faktiskt att jag är bäst av alla. Sen la hon till annat, men det väljer jag att glömma!! Fniss!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s