På’t igen!!

Jag handlade allt till julen på vägen hem. Trodde armarna skulle släpa i marken innan jag kom hem!! Fasiken vad det blir tungt så fort det blir lite i kassarna!

När jag kom hem så bara packade jag upp allt snabbt sen knåpade jag ihop en ny sats fröknäcke. Mindre olja och så in i ugnen! Lät det stå 1 och en halv timme i stället. Och nu blev det kanon!! Så gott!

Igår fick jag ett recept av en gammal klasskompis på fröknäcke utan olja! Fröerna ska ligga över natt i vatten, så jag har ställt in det i kylen och ska grädda det imorgon så får jag se om det blir bra! Kul att testa 2 olika recept!

M kom och vi åt tillsammans. Mysigt att ses och babbla!

Och så bytte vi julklappar.

Jag fick en så jättefin lampa av henne!!

Jag blev verkligen jätteglad!! Jag hade tittat på den lampan och varit så sugen!

6 reaktioner på ”På’t igen!!

  1. Jag hade frågat om du ville ha bärhjälp där. 🙂 Försöker ju alltid vara en gentleman. Eller är man hellre än mansgris än en gentleman om man är ridderlig numera? :/ Man vet ju aldrig vilken reaktion man kan få…

    Gilla

  2. Så jag ska fortsätta med mitt gentlemannamässe? 🙂 Vill ju inte färnärma damerna om de är sådana att de vill klara allt själv, brukar jag tänka ibland…A andra sidan tycks vissa nästan förvänta sig lite VÄL mycket: mötte två damer i högklackat vid en vattenpöl i dagarna som undrade hur de skulle ta sig över. De frågade om jag inte kunde vara en gentleman och lägga mig på rygg så de kunde trippa över mig…:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s