Dan före dopparedan

Idag är det dan före dopparedan! Och det enda jag har kvar att fixa är att göra Pappsens ris a la Malta, och slå in 1 julklapp. Lugnt och skönt, ingen hets och stress! Vet inte hur, men i år har allt verkligen flutit på så bra! Jag har hittat julklappar lite då och då i god tid, och fixat med julgodis lite i taget. Så himla skönt!
När Mozartrutorna var klara igår så började jag fundera. Hmmm…. Har inte jag fina cellofanpåsar nånstans i gömmorna? Hittade dem efter lite rotande, men trodde de skulle vara för små. Men nej, de var i perfekt storlek!


Visst blev det fint?? Ser nästan ut som att de är köpta. Jag är så nöjd!!

Kvällen tillbringades i soffan framför TV:n. Jag hade köpt en liten flaska sockerfri julmust som jag öppnade. Låter alltid kolsyrad dricka stå en stund innan jag dricker, klarar inte så mycket kolsyra längre efter GBP. Drack den och åt en god lussekatt. Mmmm!!

Jag önskar er allihop en fin, kul, stämningsfull, lugn och bra jul!! Stressa inte, det viktigaste är att vara tillsammans och ha trevligt!

M och jag säger, Till er alla, från oss 2, EN RIKTIGT GOD JUL!!

4 reaktioner på ”Dan före dopparedan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s