Tillbaks till vardagen

Igår satte jag igång tvättmaskinen direkt när jag gick upp. Sen satte jag även igång diskmaskinen. Och sen satte jag mig vid frukostbordet. När jag fortfarande satt kvar där, i pyjamas och håret åt alla håll, så ringer pappsen. – Hej, är du hemma? Ja, visst, det är jag. Bra, kom ner och öppna, jag står utanför!

Han hade redan varit hos Faster och Farbror och fikat, och de bor i mina kvarter. Så då ville han titta in en snabbis när han var i närheten. Mysigt!!

När han gått igen så vek jag tvätt och körde nästa maskin. Sen knatade jag till centrum. Hittade en glittrig klänning för 125 pengar! Vi ska ha firmafest och så ska vi glittra, så det var perfekt!

Sen knatade jag in på Coop och handlade lite. Där har de rabatt för pensionärer 1 dag i veckan. Tydligen… När jag ska betala så frågar (den uppenbart synsvaga kassörskan!!); -Är du pensionär?? NEJ, svarade jag. Hrmph!! JÄTTE-hrmph!

Resten av kvällen var jag bara hemma och tog hand om mitt stukade ego.

4 reaktioner på ”Tillbaks till vardagen

  1. Vad gjorde vi utan alla dessa maskiner som hjälper oss i vardagen?! Det är så mycket lättare att multitaska idag än det var förr i tiden. 🙂
    Jäkla kassörska. Sa hon något mer eller la hon bara ner.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s