Sovmorgon

Vore jag ledig så skulle jag tyckt att jag gått upp i ottan, men att gå upp 8 när man jobbar är ändå bra! Börjar 10.45 idag, så jag ville gå upp så jag hinner äta frukost framför datorn i lugn och ro. Älskar det!!

Läser bloggar, äter avokadomackor och sen dricker jag kaffet. Mmmm! Bästa starten på dagen!

Igår bara slappade jag framför TV:n på kvällen. Chattade lite med Nettis och Carina, så kändes som att jag hade sällskap ändå. Himla bra grej, chatt! Carina och jag chattar ganska ofta på kvällarna. Ingen av oss orkar ge sig iväg hem till den andra, så då umgås vi via chatt. He he!

Nu ska jag snart göra mig klar och åka till jobbet. Jag hoppas ni får en bra dag! Är ni lediga, eller jobbar ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s