Hur jag valde

Först låg jag i soffan och läste ett tag. Sen knatade jag till thaistället och fick 1 timmes skön massage. Det var verkligen skönt och avkopplande. Jag höll på att somna ett par gånger. Jag njöt och önskade att timmen aldrig skulle ta slut! I Thailand tog jag 2 timmars massage 1 gång, och tänkte att då skulle jag väl vara nöjd. Men jag hade kunnat ligga kvar ännu längre. Undrar hur lång tid det skulle ta innan jag tyckte att det räcker, om de bara fortsatte?

Efter massagen gick jag hem och duschade av mig all olja, och sen åkte jag till Nettis, Toyboy och Korven. Bäbis var hos Don Pedro, så henne fick jag inte pussa på. Men Korven fick en massa pussar! Det lilla busfröet får man jaga när hon hittar på hyss! Att plocka julgranskulor är jättekul! Och mamman är ju inte så snabb, nyopererad som hon är. He he he!! Min gissning är att granen åker ut rätt snabbt!

När busfröet somnat så kollade vi på film. Dennis kom oxå,så vi satt allihop i soffan och kollade. Oh, just det! Toyboy lagade jättegod middag till oss! Kycklinggryta, typ, som verkligen var smarrig! Snyltare som jag är, så såg jag så klart till att komma i god tid innan middagsdags! He he!!

När jag kom hem, sent om sider, så hade jag hunnit piggna till lite igen (i soffan hos dem satt jag och gäspade på slutet av filmen) så då satte jag mig med en macka i soffan och så började jag kolla på film nummer 2 av den vi såg tillsammans. Divergent såg vi tillsammans och hemma såg jag Insurgent. Tänkte att jag börjar kolla så kan jag se klart idag. Men jag såg hela. Kunde inte stänga av. Så det blev mitt i natten, eller tidig morgon, innan jag väl somnade. Strax efter 2 släckte jag. Zzzzz….

Nu ska jag Googla på vad 3:an heter och kolla på den, tror jag. Älskar lediga dagar! Har ni det bra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s