Filmmaraton

Igår stack jag inte näsan utanför dörren. Alls! Och inte gjorde jag någon som helst nytta, heller. Inte ett smack!

Jag körde en filmdag, helt enkelt. Iklädd pyjamas låg jag i soffan och kollade film heeela dagen. Och kvällen… Och halva natten…

Bland annat såg jag En sista semester med Helen Mirren och Donald Sutherland. Så bra film!! Och så såg jag Snömannen, baserad på Jo Nesbos (ska vara ett norskt Ö, men vet fasiken inte vad jag ska trycka på för att skriva det!) bok med polisen Harry Hole. Jag har läst boken för några år sedan, och filmen var oxå bra. Och en norsk film, Byggeklosser, som var kul! Lite som Drömkåken med Björn Skifs. Ja, och några till…. Ögonen var nästan fyrkantiga tillslut.

Idag ska jag inte se någon film! Jag ska fixa lite hemma, bland annat gå till återvinningen. Igen är det fullt, överfullt, i ”övrigt-kassen”. Undrar om det förökar sig genom delning där i?? Och så ska jag handla, behöver dels få hem lite och så det jag ska ha med till nyårsmiddagen. Jag ska fira in det nya året med Ms familj, barn och barnbarn. Så det ser jag fram emot!

Vad ska ni göra? Firar ni med stor fest? Lugnt och stillsamt? Berätta gärna!

2 reaktioner på ”Filmmaraton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s