Det jag skulle ha gjort igår…

…gör jag idag i stället! Eftersom jag hellre umgicks med Kärran så var det andra kvar till idag. Spelar roll, hellre träffa vänner än fixa hemma!

Idag har jag varit 1 vända till återvinningsstugan, och ska dit 1 vända till. Nu med de tråkiga pelargonerna från balkonglådan och de som stod i köket. Det blir aldrig nåt vettigt av dem, nu ger jag upp! Så jag har slängt jord och skruttblommor i en sopsäck.

Nu är min återvinningshörna i ordning.

Och så har jag plockat bort adventsstakarna och hitta ängellampans plats.

Där blir den fin! Vill ha den på en plats där den syns mycket. Älskar den!

Och så har jag satt in fröknäcke på gräddning. Har inte minsta smula kvar och har saknat det några dagar. Igår hade MochL’ssonsflickvän med som hon hade gjort. Och det var SÅ gott!! Smakar lite annorlunda mot mitt så jag har bett om recept.

Vilken dag som helst ska jag damma och dammsuga oxå. Men det får bli en annan dag, man ska inte förta sig!!

6 reaktioner på ”Det jag skulle ha gjort igår…

  1. Du har så rätt! Din klänning är så snygg på dig 10 poäng🤗 jag önskar dig ett fint år 2019 kram Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s