Nyår med vänner

När jag fortfarande satt vid frukostbordet igår så knatade Kärran förbi utanför fönstret. Hon hade varit och tränat, och nu viftade hon att jag skulle öppna fönstret. Hon tänkte åka till MOS en sväng, ville jag med? Ja, det ville jag! Så hon knatade hem och duschade och jag som redan var hemma duschade oxå och sen kom hon och plockade upp mig.
Vi knatade runt och kollade i en massa affärer och babblade. Jag köpte ingenting alls, och Kärran köpte bara en fleecetröja på rea. Så det var ett billigt shoppingrace! Sist knatade vi in i en mataffär och handlade innan vi åkte hem igen.
Hemma så bytte jag om och till och med målade mig lite, rouge, läppstift och mascara! Det var länge sen! Och tog på mig en klänning.

Tog med mitt bidrag till middagen och hoppade in i bilen och plockade upp MochL’sson med flickvän och åkte vidare till MochL’sdotter med familj. En fnissig bilfärd, som satte ribban för kvällen, kan man säga!

Hemma hos MochL’sdotter var det så nyårsfint och vackert dukat! Vi började med lite snittar och bubbel, med eller utan alkohol medan maten tillagades;oxfilé och potatisgratäng. Mums!!! SÅ gott!! Till efterrätt åt vi en supersmarrig saffranskaka, bär, glass, maränger, lättvispad grädde och chokladsås.

Tjejerna busade och drog med oss alla i tur och ordning in i sitt rum för att leka med. Goa skruttungar!!

När vi alla var mer än mätta, och tjejerna lagt sig, så tog vi fram ett spel, Med andra ord. Vi skrattade så tårarna rann och hade jättekul!! Det är ju mycket lättare att förstå när man själv inte är under tidspress.

Vid 12-slaget pausade vi spelet, satte på TV:n och hörde Persbrant läsa in det nya året och så skålade vi, kramades och såg på alla fyrverkerier genom fönstret. Visst är det vackert, men jag kan inte låta bli att tänka på alla, främst djur, som inte klarar av ljudet.

Efter en stund så satte vi oss och spelade ett tag till. Många skratt!! Så himla bra nyår, med nära och kära! 

2 reaktioner på ”Nyår med vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s