Storm

Jösses vad det satte igång att blåsa igår!! Det verkligen ven runt husknuten. Hua! Massor av nedblåsta grenar på vägen till tunnelbanan nu på morgonen. Inga träd som knäckts i alla fall, som tur var. Men de så på radion att det var många fällda träd runt om, som dels rivit ner ledningar så många var utan ström, och dels blockerade vägar. Usch, läskigt!

En annan läskig sak hände mig igår. Jag tog i rejält och spände hela kroppen och plötsligt fick jag skitont i huvudet. Verkligen jätteont, och det kom SÅ plötsligt. Det höll nog bara i sig några minuter, men jag hann bli rejält rädd. Har nog aldrig haft så ont i huvudet förr. Hann tänka att det kanske var en hjärnblödning? Men jag kunde le och röra båda armarna. Grabbade ändå tag i mobilen, la mig ner, blundade och försökte slappna av, och då klingade det av. Men jag blev verkligen rädd! Var beredd att ringa efter hjälp.

Så jag har sovit oroligt i natt. Dels var jag rädd att det ändå var nåt med huvudet, och så halv, ja eller hel faktiskt, storm utanför fönstret. Men jag har inte känt av huvudet nåt mer, så det är ingen fara. Phu!!

Nu är jag på tunnelbanan på väg till jobbet. Hinder på spåret, så vi ska åka på motsatt spår och väntar på att mötande tåg ska passera. Mer nedfallna träd? Eller nåt annat, kanske nån knäppis på spåret? De säger bara hinder, så vi vet inte. Men vi får bara vänta.

6 reaktioner på ”Storm

 1. Ja fy så det blåser. Trodde att fönstren skulle blåsa in tidigt i morse men det gick bra. 🙂
  Så läskigt med huvudvärken som kom så där. Jag skulle nog ringa någon vårdrådgivning och höra efter vad det kan ha berott på. Å få tips om vad du ska göra nästa gång.
  Hoppas dock att det aldrig händer igen!
  God fortsättning.

  Gilla

 2. Ett samtal till 1177 skadar ju inte.
  Minns att du sa att du vaknade upp en natt för inte så länge sen, av att du hade väldig huvudvärk…
  Tycker du ska kolla…

  Gilla

  1. Just det, det hade jag glömt…. Hmmm, fast då hade jag inte på långa vägar så här ont. Och då tror jag det var kaffet.
   Jag blir hur som helst rörd över din omtanke!!

   Gilla

 3. Händer mig titt som tätt. Fast tack och lov kan det alltid kopplas till ansträngning och för lite vatten under dagen. Men kolla upp det för säkerhets skull.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s