Världens drag på jobbet idag

I morse när jag kom till jobbet så känner jag direkt att det är iskallt när jag öppnar dörren. Och så ser jag en kollega som springer runt och plockar upp papper som ligger överallt. Skumt! Kommer in på min avdelning och där… Ja, där, där blåser det! Lika mycket som ute.

Ser.. Det här:

Hela fönstret har lossnat och blåst in! Det låg på sniskan på skrivbordet, vi ställde ner det.

Men hur kan det bli så?? Att ett fönster blåser upp, eller att rutan går sönder, det kan jag förstå. Men det här?? Hela alltihop har lossnat och ramlat in. Utan att gå sönder! Pansarglas, eller??

Det var ju bara några dagar sen jag klagade på att det var kallt på kontoret… Nu fick vi så vi teg! Filtar och jackor var på idag, kan jag säga! Men ganska snabbt fick vi en plywood-skiva för så att det slutade blåsa rakt in. Så nån gång efter lunch hade jag tinat upp till normal temp igen.

Ja, alltså inte bara färden till jobbet som var spännande. Det var en hel del som var spännande idag.

2 reaktioner på ”Världens drag på jobbet idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s