Storpudding

Slutade 14.30 idag och satte mig i bilen och åkte till Långtbortistan. Jag plockade upp Storpudding som ska hänga med mig. Mys!! Vi åkte hem till mitt centrum och käkade på Taco bar. Storpudding fick välja.

Sen köpte vi godis och så gick vi på bio och såg Mary Poppins. Så bra!! Vi tyckte båda 2 att den var riktigt bra. Nu sitter vi hemma i min soffa och myser. Jag är ledig imorgon, så Storpudding ska sussa kvar. Så mysigt att få låna henne lite! Mosters pudding!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s