Hallwylska museet

Storpudding och jag åkte in till Hallwylska. Det var det fler som hade gjort… Det var kö, så vi stod ganska länge innan vi kom in. Men entrén är vacker, och jag hann (gott och väl) kolla in alla detaljer.

Jag var lite nervös att Storpudding skulle tycka det var tråkigt. Men hon gillade det!! Och guiden var suverän, berättade med inlevelse och var så bra! Så vi tyckte båda att det var jätteintressant! Så det var lyckat!

Sen var vi hungriga, ochStorpudding ville äta på Pinchos. Jag hade aldrig varit där innan, men det var perfekt. Alla rätter serveras i småportioner så tanken är att man tar fler. Som tapas, fast inte spanska rätter.

Allt var mini, även besticken.

Maten var god!

Mini-plankstek.

Sen åkte vi tunnelbanan hemåt, hoppade in i bilen och så plockade vi upp Lillpudding hos en kompis när vi kom till Långtbortistan. Och så hem m3d Puddingarna till Svågern. Systeryster var inte hemma. Jag babblade en stund med Svågern, sen pussade jag Puddingarna och sen åkte jag hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s