Laddare

Jag brukar alltid ladda min mobil över natten. Och jag köpte en laddare på Coop med längre sladd, ifall jag vill/behöver ladda samtidigt som jag vill nå mobilen. Men, den verkar ha lagt av (kan den ens det???). För när jag sätter i laddaren så blinkar mobilen igång och det står att den laddar. Men på morgonen är den inte laddad. Och det har stått nån gång på displayen att man ska använda orginalladdare. Och det är ju inte det här. Så jag får väl ge mig iväg och köpa en Samsungladdare. 

Nu över till nåt helt annat. Människor som om och om igen påtalar att de är snälla i olika sammanhang, kan jag inte låta bli att fundera över. Vem försöker de övertyga? Sig själv eller andra? Jag menar, om man är snäll så behöver man väl inte säga det hela tiden? Det märker väl folk, eller?

16 reaktioner på ”Laddare

 1. Jag vågar inte ladda på nätterna, är rädd för brand. Ber övernattande att inte heller ladda när de sover och en del tycker att jag är rätt larvig … men det är mitt hem!

  Instämmer om snällhet, det är vad andra tycker om en och (förhoppningsvis) talar om för en, inte något som man säger om sig själv.

  Gilla

  1. Usch, jag vet, man det vill säga jag, borde inte ladda på natten! Mellan varven gör jag inte det men så glömmer jag det och kommer in i gamla vanor igen.

   Gilla

 2. Jag laddar också över natten, ska sluta med det. Ska också skaffa en vanlig väckarklocka, telefonen ska under 2019 försvinna frpn sovrummet.
  Men laddare är ett kapitel för sig. Tycker de billiga slutar funka på nolltid. Så antagligen bäst att köpa originaldelar, det ska jag göra hädan efter.

  Gilla

 3. Köp ”äkta” vara! Livsfarligt med kopior – billigt men farligt. Ladda telefonen när du är vaken så att du är me’ om det börjar lukta konstigt eller spraka…Skulle inte vilja vakna av brandrök/eld:-(. Huvva!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s