Vår

När jag kom ut igår så kunde man nästan, med lite god vilja (eller ganska mycket god vilja i och för sig…) få lite vårkänsla! Solen sken från en klarblå himmel och fåglarna kvittrade!

I centrum igår så tänkte jag först sätta mig med en latte på ett fik. Men så var jag mest av allt sugen på fröknäcke, så jag knatade hem och fixade fika i stället. Satte mobilen på laddning och läste en tidning och knaprade knäcke.

Carina och jag skulle ha gått ut nånstans hade vi bestämt, men hon verkar lida av nån slags fobi mot det. Så i vanlig ordning avbokade hon. Tråkmåns! Så här satt jag utan att ha nått att göra en lördagskväll. Messade Nettis och frågade vad de gjorde, om jag fick komma över. Och det fick jag! Så jag hoppade in i bilen och åkte dit. Bäbis var oxå hemma, så henne pussbombade jag till vilt fnitter!

Korven, eller Vilda-Hilda, klättrar överallt och ramlar så klart, så hon hade ett blåmärke på kinden. Lilla buse!

Vi kollade på den första Mary Poppins med Bäbis. Jag insåg att jag kan inte ha sett den som barn, för jag kände inte igen nåt alls. Mer än att hon flög med paraplyet. När barnen somnat så kollade vi på Bird Box med Sandra Bullock. Fy så läskig!! Jättebra, men verkligen läbbig! Det var inte kul att gå ut ensam och åka hem sen…

Väl hemma så la jag mig och läste en stund innan jag somnade. För att bli väckt 4.46 av att telefonen ringde. -Pappsen, var min första tanke, när jag kastade mig upp för att svara. Livrädd att det ska ha hänt honom nåt, svarade jag, men det är nån snubbe som babblar om nåt med en massa folk i bakgrunden. Fel nummer…. Phu! Men herre jösses vad rädd man blir när det ringer mitt i natten. Det är ju inte direkt några glädjebesked man väntar sig då. Det tog ett tag för pulsen att lugna sig och att somna om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s