Jag tog visst julledigt…

…. om inte från jobbet, så från träningen. Så igår var det dags att sätta igång igen. Och jag fick börja med vägning och mätning. Med bävan klev jag upp på vågen. Men, det var ingen fara alls!!!! Phu!

Körde på så tufft jag bara kunde, och svettades som en… Ja, som bara jag kan! Sen hem och ramlade ihop i soffan. Slötittade på TV hela kvällen, och så la jag mig och skulle bara läsa lite. La ihop boken och kastade ett öga på klockan. 00.51. Men hoppsan! Som tur är så börjar jag jobba klockan 15 idag, så jag har haft sovmorgon. Och nu sitter jag och äter frukost framför datorn. Eller, mackorna är uppätna, nu smuttar jag på kaffet. Snart ska jag dra på mig träningskläderna och gå och köra ett pass till. Lika bra att rivstarta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s