Skäggstrå

Igår på jobbet kände jag ett vasst skäggstrå på hakan. Och fasiken vad irriterande det är, när man väl märkt det! Pillade på det hela tiden. Så direkt när jag kom hem så gick jag in i badrummet, haffade pincetten och ställde mig framför förstoringsspegeln. Och jag fick bort det! Vågar inte ens tänka på hur jag skulle se ut om jag lät allt frodas…

Igår fick jag en kasse på ytterdörren.

Vi har fått så att vi ska återvinna matavfall. Superbra!

Både påsar och en hållare till påsen. Superbra! Hållaren ser ut som en uppochnedvänd pall. Fniss!

Jag hade trott att man skulle kunna slänga vissna blomblad där i, men se det fick man inte. Enbart matavfall, kaffesump och tepåsar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s