Oväntat

Igår när jag knatade in på Curves så fick jag syn på Annika, en kollega från när jag jobbade på förskola. Hon och några till var där på introduktion och ska testa 5 gånger. Kul att ses, det var flera år sedan vi sågs senast!

Hon var min handledare när jag först praktiserade under utbildningen, sen blev vi kollegor när jag fick jobb på min gamla praktikplats. Och det var dessutom vi som tog upp ridningen tillsammans. Och nu inser jag att det var precis 30 år sedan nu! Trettonhelgen 1989 gick vi en intensivkurs för nybörjare, vi kom tillbaka till jobbet HELT mörbultade! Jag minns att vi skulle gå nånstans med barn i tvillingvagnar och jag höll på att inte ta mig upp för en backe för jag hade så ont i benen. Och rumpan.. Och ja, resten av kroppen! Hela, faktiskt! Vi fnissade och sa att vi ångrade att vi hade talat om att vi skulle gå den kursen, annars hade vi nog 17 sjukskrivit oss! Jag har nog aldrig haft så ont på ställen jag aldrig innan haft träningsvärk som efter den helgen!

När jag kom hem sen så duschade jag och slöade framför TV:n resten av kvällen. Skönt!

Idag börjar jag 9.45 så jag har hunnit äta frukost hemma i lugn och ro.

Älsklingsfrullen! Bästa starten på dagen!

Nu är jag på väg till jobbet. Fredag idag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s