Träning som inte blev

Igår när jag kom hem så hade jag fått ett brev från hyresvärden. Jag hyr ju en p-plats och den kostar 197 kronor i månaden. Billigt, det är jag medveten om. Nu skrev värden att det varit samma hyra länge och att den höjs till jämförbar hyra hos andra värdar i området, 400 kronor i månaden. 400 kronor är säkert inte orimligt, men det är ju för 17 mer än dubbelt så mycket! Det känns orimligt, att höja till mer än det dubbla på ett bräde. Ja, ja, det är ju inte mycket att göra nåt åt, bara att acceptera.

Jag åt middag, och så svidade jag om till träningskläder. Och, kors i taket, jag tog med ”blandat-kassen” till återvinningen! Trots att den bara var full, inte överfull! He he!

In på gymmet, hälsar på massageterapeuten och Kärran och så börjar jag träna. Men så ser jag att massageterapeuten inte masserar någon. Och jag har haft ganska ont i ryggen ett tag… Jag går och frågar om hon inte har nån bokning, och hon är ledig! Så av med paltorna och ner på bänken. Ååå, så himla skönt! Hon är så duktig, det märks att det är en annan kunskap än hos thaimassörerna. Jag vet sen tidigare att jag har korta höftböjare, och att det orsakar att det gör ont i ländryggen. Jag försöker stretcha, men som hon sa så är det svårt att få till det ordentligt. Hon tipsade om ett sätt med en boll! Så jag tog fram en av tennisbollarna jag har när jag tumlar ibland, när jag kom hem. Ska testa det nu varje kväll.

Ja, så nån träning blev det ju inte, så jag ska gå ikväll istället. Rebecka hade migrän igår, så det passar ju bra att vi tränar ikväll i stället.

8 reaktioner på ”Träning som inte blev

  1. Ja, de blev verkligen stor höjning min höjdes 257kr men garaget 46kr, men man måste ju ha den. Blir snart betalning av att stå på gatorna.

    Gilla

  2. Jisses, då har jag det mer lr mindre gratis betalar 720kr/år så runt 60kr/månaden

    Det e ju typ bara en 6:e del av vad ni betalar, så en stor fördel o bo i en mindre stad på rätt sida av sverige 😂😂😂

    Är det inom lr utomhus ?

    Gilla

Lämna en kommentar