Nattliga aktiviteter

Jag tog mig i kragen och gick och tränade i alla fall igår. Och tog i bra, så jag var riktigt nöjd med mig själv efteråt! Där fick Latmasken så hon teg!!

När jag kom hem så duschade jag och sen kollade jag på TV och tog det lugnt. La mig i sängen och kollade på det sista programmet innan jag släkte och somnade.

Kollar på klockan när jag vaknar till (jag sover självklart utan glasögon, så jag ser ju så där, vill jag påpeka…) och hajjar till; 8.15!! Jag ska börja jobba 8.45!!! Jag har legat och lyssnat på radion och somnat om. Den låter i 1 timme, så jag måste ha sovit igenom det. Upp som en tok, i med bröd i rosten, ut i badrummet och sen grabbar jag tag i mobilen för att messa El Jefe att jag blir sen. Får se på displayen att klockan visar 00.20. Klockan var alltså 00.15 inte 08.15… Jaha, ja, det var ju tur att jag inte kastade mig iväg utan att kolla mobilklockan, MED glasögon! Jag hade alltså bara sovit i ca 1 timme. Det märkligaste av allt (tror jag, det är ju rätt weird alltihop…) är att jag tyckte mig komma ihåg att jag lyssnat på radion när den skrällt igång.

Jaha, så jag kröp ner i sängen igen och somnade om. Det kändes ganska skönt! Ända tills jag vaknade nästa gång. Med magknip. Upp igen och ut på toa. Ska inte gå in på detaljer, men jag är inte bra i magen så att säga. Tillbaks till sängen igen, somnade om men var upp igen efter ett tag. Jag vet inte riktigt hur många gånger jag sprang upp, men när klockradion verkligen skrällde igång på riktigt så insåg jag att det inte var läge att gå till jobbet. Inte så poppis att smitta ner hela företaget med magsjuka. Inte heller att kanske göra på sig på vägen dit…

6 reaktioner på ”Nattliga aktiviteter

  1. Orsaken att du vaknade var nog att magen sa ”något” en varningsklocka kanske. Krya på dig hjärtat

    Gilla

  2. Usch så jobbigt med magsjuka! Hoppas nu att det lugnar ner sig och du återhämtar dig snabbt, man brukar bli rätt urlakad efteråt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s