Fix

Jag har insett att alla fröer kommit till mitt hushåll för att stanna. Så i stället för att ha dem i öppnade påsar i en hög, och med påsförslutare som riskerar att ramla av, har de nu fått en mer permanent förvaring.

Jag sparar alltid alla glasburkar, tar bort etiketterna och diskar dem. Och rätt som det är kommer de till användning! Och med ny, fin, etikett så blir det snygg förvaring.

Så nöjd!! Och nu har jag en sats fröknäcke i ugnen. Har inte ätit det nu, så klart, när jag varit dålig i magen. Men nu mår jag bra igen så imorgon, då kan jag äta!!

Mmmmm!

2 reaktioner på ”Fix

  1. Ta det lite ”piano” om magen varit kass. Mjukstarta så du inte får ont i din mage. I vår tant-ålder är det bäst att vara måttlig – inte lätt… Detta gäller även träningen – finns många tillfällen kvar att jobba med hullet:-). Krya på dig!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s