Fika

Igår så knatade jag, eller snarare halkade, upp till centrum på eftermiddagen. Jösses vad det var halt ÖVERALLT!! Alla gick försiktigt, och jag såg 1 person som dessvärre drattade på ändan. Som tur var verkade han inte skada sig i alla fall.

Jag träffade Carina och vi tog en fika och satt och babblade ett tag. Trevligt att ses! Sen knatade jag hem igen. På ett ställe var det kö, och det brukar det verkligen inte vara där. Det är en liten backe, inte alls jättebrant, men bilarna hade svåra problem att ta sig upp. Det är en korsning överst, så de måste stanna, och de som stod i backen kom inte igång igen. En bil stod helt still, och inte förrän jag kom närmre såg jag att hjulen spann. Trodde först den fått motorstopp eftersom den stod still. Några bilar, som kunde, körde ut i motsatta körbanan och körde om medan han kämpade. Till slut lyckades han, genom att svänga tvärt till höger få rull på bilen och ta sig därifrån. Men den som då stod sist kom inte upp! Den bilen backade, försökte igen, backade mer men kom ändå inte upp. Då försökte den vända, men det sista jag såg var att den stod tvärsöver vägen men kom  ingen vart. Länge sen jag var med om en sån halka!

Idag är det kallt (hua!!) så halkan lär ju inte ha gett sig. Jag håller tummarna för att jag ska lyckas ta mig till jobbet utan att halka och slå mig. Eller ännu värre, bryta nån kroppsdel! Jag börjar först 15, så jag ska knata (försiktigt!) och träna snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s