Is

Eftersom det var ett äventyr bara att ta mig till soptunnan och sen till Curves (som alltså ligger på gården bredvid där jag bor!) på morgonen så bestämde jag att broddar, det får det bli! Rotade runt hemma, för jag vet att jag köpte det nån gång. Kan ha varit efter att jag bröt lårbenet. Och jag hittade dem!

På med dem under skorna, bara!

Hela Stockholm verkar ju vara en enda stor skridskobana, is överallt! Snorhalt är bara förnamnet.

Så det kändes väldigt bra med broddarna när jag knatade till tunnelbanan för att ta mig till jobbet! Det får vara hur mycket tant-varning som helst, det struntar jag i!

Nu har jag jobbat klart och är på väg hem igen. Hoppas ni har en bra fredagkväll!

2 reaktioner på ”Is

  1. Jag kör med icebugs-skor och när jag var på ICA så hördes det att flera hade broddar eller inbyggda piggar, det lät som vi gick med steppskor. 🙂 Många som ”klapprade” såg ut som de knappast hade fyllt 40, så du kan nog strunta i tantvarningen ifall du bryr dig.
    Skönt att ha så nära till träningen, det borde vara betydligt lättare att det blir av när det är så nära.

    Gilla

    1. Ja, jag började tröna där för att det är nära. Nu fortsätter jag för atr jag rrivs.Ja, många ”klickar” när de går nu. Klokt!! Och nej, jag bryr mig inte, tant eller inte, jag är nöjd bara jag inte bryter mig.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s