Måndag och sovmorgon

Jobbar kväll idag, och börjar alltså sent. Så jag sussade till klockan 8 då klockradion väckte mig. De sa att det är kallt ute, och det ÄR det! Min termometer visar nu 10,9 grader. MINUS! Bbbbrrrrrrrr! Tror att jag får ta på mig täckkjolen när jag ska gå ut idag. Har inte behövt den innan i vinter.

Alla pratar så klart mycket om valet och att vi (äntligen!) fått en regering och statsminister nu. Och många är missnöjda med att det blev Löfvén. Men jag fattar inte vad det spelar för roll, egentligen, vem som är statsminister? Oavsett vem som blivit det, så lär ju inget av partierna få igenom så mycket av sin politik. Som läget är så måste de ju jämka, kompromissa och samarbeta (lycka till!!) så mycket så att ingendera sida kommer få igenom det som de egentligen vill. Så alla väljare lär vråla om brutna vallöften (precis som vanligt) i alla fall.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, och sen gå och träna. Ha en bra måndag, vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s