Lugnt och skönt

När jag kom hem igår så kände jag att jag orkar ingenting! Jag var inte trött som sömnig, men helt slut i huvudet. Så jag värmde middag, åt, fixade disken och så hoppade jag in i duschen. Sen bara på med myskläder och ner i soffan! Kollade på senaste avsnittet av Outlanders bland annat.

Efter det så åt jag kvällsmellis.

Gott!!!

Ja mig och och läste en stund och sen släckte jag och somnade. Lugn och skön kväll, precis vad jag behövde!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s