Aj

Igår när jag kom hem så gjorde jag en stor kanna med ingefärste. När det hade svalnat lite så la jag i massor av färsk citron och ingefära och så fick det dra länge.

Duschade och när jag skulle smörja in fötterna så kunde jag knappt räta ut mig sen. J*klar vad ont jag fick i ryggen!! Det blixtrade fasiken framför ögonen!

Lyckades ta mig till sängen och till slut lyckades jag få ner mig raklång och efter en stund klingade det värsta av. Hua!!

Jag tog mig upp och hällde upp en stor mugg av teet och tog med mig till soffan. Drack flera muggar under kvällen medan jag kollade på TV.

Kände mig faktiskt bättre i morse! Och ryggen kändes oxå i stort sett bra! Jippiieee!!

När jag är klar och bara ska dra på mig skorna så hugger det till igen på samma ställe som igår! Det gör SÅ ONT! Jag håller mig i dörrkarmen för att inte ramla. Tänker att det lättade ju igår, så jag öppnar dörren för att gå ändå, men när jag lyfter vänster ben för att gå över tröskeln gör det så nedra ont. Inser att det går inte, jag kan inte ta mig ut. Eller nånstans knappt. Höll på att inte få av mig skorna! När jag väl fått av dem så hasade jag in i sovrummet och så sjukanmälde jag mig. Sen började kampen för att få av mig kläderna… Herre gud, allt man gör så påverkas visst ryggen!

4 reaktioner på ”Aj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s