Hemtjänst

Tur att Nettis och jag inte har akuta ryggproblem samtidigt!

Jag lyckades klä på mig igen till slut. Fick lägga mig en stund raklång och vila och sen försöka få på mig skorna. Kan inte böja mig ner så det var rätt trixigt, men det gick till slut!! Då kunde jag gå upp till centrum där jag mötte Nettis och Bäbis. Vi åt lunch, eller snarare jag åt lunch. De fikade och sen handlade jag och Nettis bar. Och så körde hon mig och varorna hem. Så skönt, både att få hem dem och att röra lite på mig. Rätt var det är högg det till, men inte så där illa så jag tappade andan. Men jag är superförsiktig, böjer mig inte eller vrider mig. Går mjukt, liksom.

Jag köpte även Voltaren så det får jag väl knapra ett tag nu. Hej och hå!

Ja, tur att jag har min privata hemtjänst!

4 reaktioner på ”Hemtjänst

 1. Bra att du rör på dig lite 🙂
  En läkare sa till mig för ett antal år sen att det värsta man kan göra är att bara ligga. Utan lite av varje. Även om det gör ont.
  Krya på ryggen 🌸

  Gilla

  1. Ja, genom företaget så ringer vi en sjuksköterska och gör vår sjukanmälan, och hon sa oxå det. Att jag ska räta mig så mycket som smärtan tillåter. Så nu bär jag är hemma så går jag upp och går nåt varv då och då i reklampauserna på TV.
   Tack, och ha en bra helg!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s