Gammal vänskap

Ryggen är…. Så där. Jag har vaknat en miljon gånger inatt när jag ska röra mig i sängen. Verkar som att jag undermedvetet är rädd att det ska göra ont när jag byter ställning, för jag vaknar innan jag rör mig. När jag gick upp i morse så kändes den okej, men efter att jag suttit på toa så låste den sig igen. Efter ett tag så klingade det av. Ja, det är bara att ta det försiktigt och vänta ut det, uppenbarligen.

Igår kväll låg jag i soffan och kollade på TV. Då och då tog jag mig upp och knatade ett varv. Känns skönt att röra mig lite mellan varven. Utom när det gör som värst ont, då kan jag fasiken inte röra mig alls! Carina ringde så vi babblade en stund. Trevligt med ”sällskap” ett tag. Jag har kanske berättat det, men vi växte ju upp i samma trappuppgång som barn. Hennes familj bodde i lägenheten under den där mamma och jag bodde. Vi sprang ut och in hos varandra jämt! Hela familjerna! Jättemysigt!

Jag minns en morgon som jag vaknade och yrvaket går upp på toa. När jag sitter där, med dörren öppen, får jag syn på Carinas pappa vid köksbordet! Eeeehhhhh…. Va!?! Tittar mig förvirrat omkring och inser att jag är hemma hos dem! Carinas pappa berättade då att mamma och Carinas mamma hade fått ett ryck och ville gå ut och dansa kvällen innan så hennes pappa hade burit ner mig till dem och varit hemma med oss barn. Jag hade alltså inte ens märkt det! När mammorna kom hem så lät de mig sova vidare istället för att bära iväg mig igen.

 

4 reaktioner på ”Gammal vänskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s