Idag är ingen vanlig dag…

….för idag är det min födelsedag! Hurra hurra hurra! He he!
Så snart kommer lite vänner och familj över på fika. Jag ägnade gårdagen åt att baka, med täta rygg-vila-pauser. Så jag skrotade runt hemma i mys-t-shirt och kollade mig inte i spegeln alls. Så framåt eftermiddagen fick jag syn på…Tintin i spegeln?!

Brast ut i asgarv, och var tvungen att fota!! Fniss!
Jag bakade en banankaka, hastbullar och sen svängde jag även ihop fröknäcke. För att Toyboy älskar det!


Tyvärr så fick jag mess från Nettis nu på morgonen att Korven fått vattkoppor så Toyboy stannar hemma med henne. Typiskt! Jag som mellan ryggvilandet och bakandet plockade undan allt (eller så mycket som möjligt) på låg nivå här hemma. Korvensäkrade, helt enkelt!
Nu kan jag ställa tillbaka allting. Jag ska oxå baka en paj, men den tänkte jag ta ur ugnen strax innan gästerna kommer så den är varm. Och då kommer det dofta gott av nybakt oxå när de kommer! He he ! Där tänkte jag till!

12 reaktioner på ”Idag är ingen vanlig dag…

  1. Grattis!!
    Hoppas nu att ryggen fortsätter att förbättras och att du får en riktigt bra dag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s