Aj igen

Igår när jag hade tagit hand om disken så satte jag mig framför TV;n och åt. Efter en stund kände kg att ryggen så ifrån, så jag la mig ner. Men det släppte inte, tvärtom. Så jag badade mig upp ur soffan (inte helt lätt) och hasade in i sovrummet. Tippade mig ner i sängen, fullt påklädd, och la mig platt. Under högljudda stånkanden… Fasiken vad ont jag hade!

Efter ett tag insåg jag att det inte blev bättre, så jag skulle nog stanna i sängen för natten. Så jag tänkte att jag måste upp och släcka överallt och borsta tänderna. Välte ur sängen, hasade runt och släckte, sen hade jag så ont att jag inte hade en tanke på att ta mig till badrummet för att borsta tänder längre! Mot sängen!!

När jag låg igen så kom jag på att jag i kalasandet glömt att ta en Voltaren mitt på dagen! Det kanske var därför jag fick så mesta ont igen? Jaha, bara att rulla ur sängen igen. Och då gick jag ändå och borstade tänderna oxå. Kändes inte bra att strunta i det?

Så småningom klingade den värsta smärtan av igen, så jag har kunnat sova. Först kunde jag inte ens ligga på mage, men nån gång i natt testade jag igen och då gick det.

Ska se om jag kan få en tid hos den naprapat jag varit hos förut. Nånting behöver rättas till, tror jag!

Håll tummarna för att det funkar att jobba idag!

2 reaktioner på ”Aj igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s