Ibland ska man ha tur!

På väg till jobbet i morse kom jag på att det finns naprapat i huset där jag jobbar. Så när jag kom till jobbet kollade jag upp det, och det fanns en ledig tid imorgon! Så klockan 9 imorgon ska jag förhoppningsvis bli knådad och knakad. Sen lär jag antagligen verkligen ha ont och känna mig som om jag gått genom en mangel, men sen blir det nog bättre!

Jag skulle ha träffat 2 kompisar nu efter jobbet, men det blev avbokat. Så jag åker hem istället. Lika bra att ta det lite lugnt. Vågar inte gå och träna heller nu med den här ryggen, får se vad naprapatskan säger imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s