Inget knakelibrak

Det gick så bra hos naprapaten! Hon tittade klämde och kände och sen masserade hon och stretchade. Satte armbågen i hårda muskler. Det kändes, men det var ändå hanterbart. Hon frågade om det kändes och det sa jag att det gjorde. Då frågade hon om hon kunde ta i lite till. Ja, gör det du, sa jag. 2 gånger till tog hon i. Sen sa hon att jag hade hög smärttröskel. Och jag börjar tro att det nog är så, för hon är inte den första som säger det.

Första gången vet jag att jag sa att nää, det stämmer nog inte. Det låter inte likt mig!

Nu ska jag stretcha lår- och sätesmuskel och höftböjare, fortsätta med Voltaren och sen tillbaks till henne om 1 vecka.

Det var ingen fara att träna, jag skulle testa mig fram. – Men ingen tyngdlyftning, sa hon. Vad synd, sa jag (inte)!! Så ikväll blir det Curves!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s