Fredag, och sovmorgon!

Jag var så glad att jag har sovmorgon idag, för då kunde jag vara vaken och se Body Bizare på TV igår! Eller, alltså… Det var bara ett problem. Jag kunde inte hålla mig vaken! Jag brukar fasiken aldrig somna ifrån TV:n!! Men igår var det stört omöjligt att hålla ögonen öppna, och reklampauserna hjälper ju inte till direkt! När själva programmet går är jag ju i alla fall intresserad. Men när reklamen rullade så blinkade jag frenetiskt med ögonen. Till slut gav jag upp och gjorde mig i ordning och la mig i sängen i stället. Jag satte på TV:n  och tittade där, men jag minns inte hur det gick för dem som det handlade om, så jag har nog sussat lite för mycket ändå. Typiskt! Och det programmet kan man bara se på D-play som jag inte har. Det måste man betala för, och jag gjorde det ett tag, men det var så himla sällan jag kollade på nåt på D-play så det känns onödigt. Även om det inte kostar många kronor…

Läste en så kul grej på nätet igår, som jag inte kan släppa; Killar har långkalsonger. Varför har inte tjejer långtrosor?? Fniss!! Det är ju faktiskt en rätt bra fråga! Och varför låter det så himla kul, långtrosor?? Det vi tar på oss kallas tights eller underställ, eller så är det oxå långkalsonger. Jag ska börja säga att jag har långtrosor när det är kallt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s