Mera fix

När jag skulle duscha innan jobbet så kom jag på att jag skulle ta ner de uppblåsbara galgarna och skölja av dem. De hänger på torkställningen och används inte så ofta eftersom jag oftast tumlar. Men sist när jag faktiskt skulle hänga upp en svart klänning så såg jag att galgen var helt dammig!

Så ny tog jag ner dem allihop och sköljde av dem, och jösses vad damm det var på dem!!

Sen fixade jag lunch innan jag drog iväg till jobbet.

Äggröra med riven ost i, och så avokado. Mmm, gott!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s