Fredagsmys hos Carina

Efter jobbet så åkte jag hem till Carina igår. Fast tunnelbanan gick inte som den skulle efter ett tidigare växelfel. Så jag fick vänta rätt länge innan mitt tåg kom. Men till slut kunde jag åka hela vägen, och sen pulsa i snöyran hem till henne. Jösses vad det snöade då, och inte var det plogat heller. Så pulsa it was! 

Vi fikade och åt några mackor och satt och babblade. Grease var på TV:n så det var på i bakgrunden. Gillar den, även om man ser den med andra ögon nu än när man var 14-15.

När jag skulle hem så hade det i alla fall slutat snöa, och det var plogat på vissa ställen. Skönt! Och tunnelbanan gick lagom så jag hann med! 

Men, jag är hopplös!! Carina ber alltid mig höra av mig när jag är hemma när jag varit där sent. Vilket jag tycker är omtänksamt och det känns tryggt. Men, jag GLÖMMER ju ofta att göra det när jag kommer hem! När jag kravlade ur sängen efter 10 så kom jag på att jag INTE messade henne igår. Grabbar tag i luren och ser att hon messat och frågat om jag är hemma än. Suck!! Jag skickade ett FÖRLÅT!!! Och att jag kommit hem utan problem! Grejen är ju att eftersom jag ju ofta glömmer så blir ju vännerna inte oroliga, så OM det händer mig nåt nångång så tror de ju bara att jag som vanligt glömt att messa.

2 reaktioner på ”Fredagsmys hos Carina

  1. Hahahaha, så var det i mitt liv också för några år sen.
    Jag glömde ringa när jag kom hem och han glömde ATT jag skulle ringa.
    Båda vaknade och mindes och blev rädda.
    Vi bestämde att strunta i ringandet.:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s