Ändrade planer

När Agneta fyllde jämt så fick hon presentkort (för 3, he he) av oss till teprovning. Och igår var det dags!

Vi möttes i Gamla Stan och knatade till Chaikhana. Klev in strax innan 18, och talade om att vi bokat teprovning.

Personal: -Vi har inte teprovning på helger!

Agneta: -Men, jag har ju bokat?

Personal: -Nej, men vi har aldrig det på helger!

Agneta: -Men, jag säger ju att jag ringt och pratat med er och har bokat, och jag upprepade flera gånger dag, datum och tid!

Personal: -Ringde du hit?

Eeeehhhhh, var det en smart fråga?? Nej, jag ringde visserligen till Åhléns, vad då’rå?? Men det är väl för 17 klart att hon ringde dit!!!! Det visade sig att i deras kalender var vi bokade den 12/2, en tisdag. Inte 2/2, en lördag. Jaha… 

Jaha, det var ju hur som helst inte mycket att göra, så vi frågade om de kanske hade bord så att vi kunde fika i alla fall. Och mumlade nåt om ett bra pris som kompensation… Men nej, se det gick inte för de stängde kl 18.00. Jaha…

Vi gick ut i snö/regnblasket igen och tittade snopet på varandra. Och så bestämde vi att då går vi och äter middag i stället!

Restauranger finns det ju gott om i Gamla Stan, som tur är! Vi hittade en som såg mysig ut och hade tur att de hade plats. Och de hade dessutom smårätter på menyn! Jättegod mat, alla var nöjda! Jag åt en miniburgare på högrev som var supersmarrig! Och så drack vi varsitt glas vin och satt och babblade.

När vi ätit klart skulle Anita hem och träffa make och de båda utflugna barnen. Så Agneta och jag åkte hem till henne och tog en kopp te och fortsatte babbla ett tag. Mysigt!

2 reaktioner på ”Ändrade planer

  1. Vad dryga ni verkar vara när ni kommer? Varför går ni på och är otrevliga när det uppenbarligen är ni som har gjort fel? Dom har ju inte teprovning på helger. Och att ni ens hintar om kompensation när det är ni som har gjort fel är bara pinsamt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s