Det tog tid

Jag tog ut all mat ur frysen efter frukosten idag. Slängde en hel del, och la resten i kylväskorna. Och så stängde jag av frysen.

Ställde ut kylväskorna på balkongen och så väntade jag på att isen skulle börja smälta. Jag brukar sätta en varmluftsfläkt framför frysen när jag frostar av den, men den är i källaren så jag skippade det idag.

Och vilken tid det tog.. När det Ä N T L I G E N började rinna vatten så visade det sig att den ena lådan från frysen inte var tät. Och det var den jag hade satt för att samla upp vattnet! Fick torka upp en hel del! Och sen dit med långpannan istället!

Jag messade med min kloka vän Carina, som sa att jag skulle sätta in skålar med varmt vatten i. Och då satte det fart och isen smälte!

Så nu är äntligen frysen frostad och lådorna sitter inte fast!

6 reaktioner på ”Det tog tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s