Tur!

Idag börjar jag sent! Och det är visst tur… Rebecka messade mig och frågade om jag oxå satt fast på tunnelbanan. Nää, sa jag, vad då? Det var tvärnit, svarade hon. Hon hade hållit på 2 timmar för att ta sig till jobbet. Och var inte framme än!! Hon hade bytt, tagit andra vägar och var nu på ett pendeltåg i stället. Varit på väg över 2 timmar, stackaren!
Jag satte på radion, och började fundera på om jag borde börja försöka ta mig iväg redan. Men då sa de att det just hade fått ordning på felet, så nu hade tunnelbanan precis börjar rulla igen. Även pendeln gick igen. Däremot så är biltrafiken fortfarande kaosartad, tydligen. Känns som att det inte kommer bli så mycket bättre i brådrasket heller… Nu är det töväder igen, så allt blir slaskigt och halt. Och så lär det väl frysa på igen…
När jag gick hem från centrum igår så var det kaos i backen igen. 1 bil, som bara slirade och så en hel kö efter. Föraren i bilen bakom gick ur och försökte knuffa på, men så länge jag såg så hjälpte det inte alls. Däcken bara spann. Och jag hade inte vågat stå bakom för att putta på, bilen spann och slirade åt sidorna helt okontrollerat. Läskigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s