Spännande morgon

Vaknar av radion, som vanligt. Och de talar om att det är stopp i tunnelbanan och att ersättningsbussar sats in. Men reportern på plats så att de just åkt, nästan tömma, och att det fortfarande stod massor av människor kvar. Låter ju bra!!

Jag kastade mig upp och började fundera på alternativa sätt att ta mig till jobbet. Till slut tar jag en buss till en pendeltågsstation, tar pendeln till stan sen tunnelbana sista biten. Så nu är jag, i GOD tid på jobbet och väntar på bussen mot konferensen. Phu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s