Trötthet

När jag kom till centrum igår så handlade jag och sen knatade jag hem med väska och matkasse. När jag kom hem så tog jag ett mellis och la mig i soffan, bara släppte väskan i hallen. Jag var så trött! Intensiva dagar och sen kväll tog ut sin rätt. Trodde att jag nog skulle somna i soffan, men försökte hålla mig vaken. Tänkte att annars vänder jag helt på dygnet!

Lyckades hålla mig vaken, faktiskt, och kollade på TV och chattade med Carina. Och så händer det där konstiga; vid 22-tiden så piggnar jag till! Är inte alls lika trött längre! Hur går det till? Det är ofta så, tycker jag. Trött heeeela dagen, trött så att man lätt skulle kunna somna direkt när man kliver in hemma om man bara la sig då. Och så vips när det faktiskt börjar bli dags att sussa, DÅ är man pigg!?! Så märkligt!

M och jag spelar ju på Euro Jackpot tillsammans och turas om att lämna in för 5 veckor i taget. När vi började så lämnade vi nästan in våra avskedsansökningar samtidigt för vi tänkte att nu j*klar blir vi miljonärer! Som tur var väntade vi lite med det, för hittills har vi vunnit 60 kronor 1 gång… 

I veckan var det min tur att lämna in igen, och jag skickade 1 bild på raderna till M och skrev att NU vinner vi! Igår när jag låg i soffan fick jag ett mejl från Svenska spel med ett meddelande om att jag vunnit!!! Fick nästan hjärtstopp när jag såg avsändaren!! Svenska spel!!!!! Ååååååhhhhhh, nu händer det!!! Och jo då, vi hade vunnit mer än sist! 71 kronor. Tog en skärmdump och skickade till M och så Swishade jag 35 kronor till henne. Fick tillbaka: Oh, det räcker till varsin kopp kaffe! Ha ha ha!!! Jag tror att jag avvaktar lite med att säga upp mig…..

4 reaktioner på ”Trötthet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s