Lördagen

Igår fixade jag en massa hemma, bäddade rent, tvättade och plockade undan en del bland annat. Sen åkte jag och handlade mat och drog iväg hem till Nettis och Toyboy och Korven. Bäbis var hos Don Pedro, så henne fick jag inte träffa den här gången.

Gullungen är fortfarande prickig, men alla koppor är torra nu, bara skorpor kvar. Pluttan!

Hon älskar att ta selfies! Och så öppnar hon alltid munnen, för med en del filter så händer det saker då. Och det har hon lärt sig, det lilla livet! Även pappan gör ju likadant… Fniss!!

Världens goaste lilla Korv, som igår för första gången sa mommo!!! Yyyeeeeiiii!!!

Malin och Dennis var oxå där och vi åt god middag tillsammans allihop och sen kollade vi på mello. Ingen låt var så där särskilt bra, tyckte jag. Och Andreas låt var ju en kopia av Aviciis!

Vi skulle ha grönsaksdipp till mellon, men Korven, den lilla marodören var ju vaken.

-Äh, jag sätter fram skålarna med grönsaker och dipp ändå. Det värsta som kan hända är ju att hon tar en gurkstav och det är ju okej, säger Nettis. De har alltså ett lågt soffbord. Jag bara stirrade på Nettis, men tänkte att jag säger inget. Tänkte i mitt stilla sinne att värre än så kan det nog bli.

Det blev det… Först satt hon fint i soffan med den gurkstav vi gett henne. Sen kollade hon in oss. Och skålarna. -Hmmm, alla tar ur flera skålar… De har nåt kladdigt på sina stavar de stoppar i munnen. Raskt tog hon sig ner från soffan. Kollade in alla skålar, tog ur alla, dippade (och dipp är kladdigt) sög av dippen och så körde hon ner sin gurkstav i dippen igen. Mamman went bananas… Ha ha ha!!! Nettis är inte riktigt lika snabb som sin dotter, kan man säga, så nu började ett ganska underhållande race! För oss andra, alltså! Jag påminde Nettis om vad hon sa innan, när hon tyckte det var en bra idé att ta fram grönsaksdippen när Korven fortfarande var vaken. He he!! Snäll mommo jag är!!

Efter ett tag var det ändå dags för Vilda-Hilda att sussa, så Toyboy gick upp och nattade henne. Och vi andra kunde slappna av och sitta i lugn och ro och babbla och kolla på TV. Vi hade verkligen en mysig och trevlig kväll! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s