Hårt bröd

När jag frostade av frysen så hade jag några påsar med bröd i den. I en av dem var det fullt med is som jag tog bort. Och så sparade jag brödet.

Igår tog jag fram den påsen med bröd för att tina tills dagens frukost.

Det brödet var hårt. Som att äta knäckebröd! Eller platta skorpor. Jag åt av det till frukost idag, men slängde resten. Jag ska köpa nytt bröd efter jobbet, för det där var inte gott! Frystorkat bröd kan jag klara mig utan!

Igår hade jag så svårt att somna! Jag brukar inte ha det, men det var som förgjort igår! Slumrade till och sen var jag vaken igen. Försökte låta bli att se efter vad klockan var, men 1 gång kastade jag ett öga ändå; 1,47. Zzz

Jag lär väl gäspa käkarna ur led under dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s