Fira vinsten!

Igår efter jobbet träffades M och jag på en av restaurangerna i centrum för att äta middag. Vi firade vår vinst! M är en klok människa, hon sa att nästa gång vi vinner är det 3:e gången gillt! DÅ vinner vi stort! De här 2 småvinsterna var som förberedelse, bara. Så vi väljer att se det så! Sen vet vi ju i och för sig inte när den 3:e gången tänker bli….

Vi satt jättelänge och bara babblade efter att vi ätit klart. Massor att prata om jämt. Så mysigt! Jag bad att få en låda för att ta med resten av min portion hem, som vanligt. Och det är aldrig några problem, alla restauranger kommer med det när man ber om det. En del fråga om man vill ta med det hem när de ser att det är mycket kvar på tallriken. 

När vi till slut hade betalat och tog på oss jackorna och gick, så ropar servitören efter oss när vi kommit ut: Du, din matlåda! Jag hade lyckats glömma att ta den med mig! 

Nu har nånting hänt med bloggen! Jag har glömt ett ”r” i ”frågaR i förrförra stycket. Men, det går inte att ställa markören där för att skriva ”r”. Eller nåt annat för den delen… Ställer jag markören någonstans, var som helst, så blir det bara blått, som att jag markerar det stället. Försökte även gå tillbaka dit med pilarna, men det blev ändå likadant. Jag blir tokig!!

När jag kom hem sedan igår så svidade jag om till myskläder och tog med mig nagellacken till soffan och satte mig och valde färg till naglarna. 1 lager underlack, 2 lager färgat lack och sen överlack. Klart! Det glittriga tog jag bort i söndags. Inte helt utan besvär, dock. Nedrar vad det satt! Fick verkligen dränka nageln i remover och liksom låta padden ligga en stund på varje nagel innan jag började gnugga. Men till slut var det borta! Och nu har jag fina naglar igen. Är inte så jätteförtjust i en massa glitter, särskilt inte till vardags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s