Hmmm, vad ska jag göra idag?

Jag tog hand om och vek och stoppade undan all ren tvätt igår. Det ni, ingenting som ligger kvar varken i en hög i sovrummet eller i tumlaren! Sen bara slappade jag på kvällen. Inget särskilt att se på TV, då jag tycker att det är trist med alla de här deltävlingarna i Mello. Jag gillade när det var 1 svensk tävling och sen själva tävlingen med alla länder. Men jag kollade på alla tävlande, sen skippade jag resten. Det tar ju aldrig slut!!
Reagerade på att Martin Stenmarck är väldigt lik Jill Jonsson.


Visst ser de ut att kunna vara syskon?
Jaha, nu då, vad ska jag göra idag…. Jag borde putsa fönster. Solen sken igår, och idag, och särskilt mitt vardagsrumsfönster är så smutsigt. Känner jag för att putsa fönster? Not so much…. Tror det är bättre att slabba med vatten när det är lite varmare, faktiskt. Så jag hittar nog på nåt annat att roa mig med!
Nåt som roade mig när jag kom ut i badrummet i morse var min spegelbild.

Hur lyckas jag med att få Tin Tin-lugg i sömnen?!? Ha ha ha!! Man är ju ett under av skönhet som nyvaken!

2 reaktioner på ”Hmmm, vad ska jag göra idag?

  1. Ja, den stora frågan är hur du sover … 😀
    Jag gick på mässor i går, först Sy-&Hantverksfestivalen och sedan Anitkmässan. I dag har jag svårt att röra mig öht, men det var det värt! Den rena tvätten får hänga kvar till i morgon och tvättmaskinen slipper jobba i dag, jag vilar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s