Löjligt nöjd, och lättad

Jag har alltid avskytt att göra prov! I skolan var det det absolut värsta jag visste. Hade 1 lärare på gymnasiet dock, som sa att han inte satte betyg enbart baserat på resultat på proven. Han sa att på lektionerna märkte han att jag kunde ämnet, så proven visade inte ett rättvist resultat. Tack!

Fortfarande, 55 år gammal, blir jag skitstressad när jag ska ha ett prov. Och på jobbet måste vi allihop göra olika prov 1 gång per år. Jag blir stressad varje år, trots att jag vet att jag får göra om det ifall jag inte blir godkänd. Jag blir inte lika stressad nu, som de första åren, i alla fall. Det är ju skönt åtminstone!

Idag var det dags för 1 av de här årliga proven. Och självklart blev jag inte godkänd på första försöket!! Det var väl själva den! Det vore ju kul, och antagligen bra för självförtroendet, om jag klarade det här på första försöket nåt år!! Just det här tror jag att jag fått göra om varje år…

Men jag gjorde om det, och då gick det galant! Och det är då jag inser att jag varit lite spänd inför det. För jag blir så fånigt glad och lättad när det är klart!!

Så nu är jag lättad och nöjd, och dessutom slutade jag redan 15.00 idag. Så en ganska bra dag, helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s