Ännu en tidig dag

Slutade 15 igår oxå! Ut i dagsljuset, yeeeiii!!! Bestämde mig för att äta i centrum när jag klev ur tunnelbanan. Först gick jag och handlade en grej och sen satte jag mig och åt.

På vägen hem knatade jag förbi thaisalongen, och frågade om de hade tid att knåda mig. Och det hade de!! 1 timmes knådande senare så masade jag mig hemåt. Skönt avslappnad och nöjd! 

Väl hemma så drog jag på mig myskläder och la mig i soffan och kollade på TV. Chattade med Carina och frågade hur hennes sovrum blev. Hon var så nöjd, och hade fått i ordning så hon kunde sova där. Ska bli spännande att se! 

Idag börjar jag jobba klockan 14, så jag har haft sovmorgon. Hade ställt klockan på 8, men vaknade strax innan. Inte så konstigt, jag somnade 22.30…. Nu sitter jag framför datorn med kaffet, har ätit frukost redan. Så skönt att slösurfa, läsa bloggar och ta det lugnt på morgonen! Ska svida om snart och gå och träna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s