Fredagshäng med Carina

Igår åkte jag direkt hem till Carina efter jobbet. Hon hade redan fått allt i ordning efter att målaren varit där. Sovrummet var så fint!! Och den nya sängen snygg och SKÖN! Så nu har hon verkligen fint hemma!
Vi åt rostbiff, potatissallad och grönsaker, och hon gör alltid så mysigt med en massa tända ljus överallt. Satt och babblade ett tag och sen flyttade vi in till soffan. Kollade på Talang och fortsatte babbla.
Efter en stund drack vi kaffe, och så tog Carina fram en kladdkaka med Dumle i. Ja, men hur gott var inte det???


Carina gör de godaste kladdkakorna jag nånsin ätit, och nu hade hon dessutom i Dumle, vilket inte gjorde dem äckliga, direkt. Nom nom!
Efter några timmar tyckte vi att det nog var dags för lite mer att stoppa i oss… Jag hade köpt ostar från Fromageriet. Alltså, de är så goda så man knappt kan beskriva hur goda de är!


Och så goda ostar kräver ju sin dryck. Så Carina korkade upp en miniflaska bubbel, så vi fick varsitt glas. Mmmm!
Vi hade så trevligt och mysigt, men vid 23.30 eller nåt hade vi hasat längre och längre ner i soffan båda två, och jag kände att det nog var dags att knata till tunnelbanan och åka hem. Hade sån flax, den stod inne på perrongen och jag hann precis in i vagnen och sen åkte den. 3 stationer, och sen hemma. Och igår kom jag ihåg att messa och tala om att jag kommit hem välbehållen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s